joi, 22 noiembrie 2012

Ioana ne-a cerut să o dăm cu mir sfințit

După primul șoc, al veștii teribile privind diagnosticul, l-am rugat pe unul dintre preoții bisericii de la Fundeni, părintele Ștefan, să ne împărtășească fata. A venit, a oficiat slujba și i-a dat Ioanei cu mir. Astăzi, din senin, Ioana ne-a spus că vrea să vină domnul care îi spală pe copii pe cap (de botez e vorba), să îi dea cu lingurița și cu ceva pe frunte. Am fost așa de încântați încât l-am chemat pe părinte din nou. Acesta a venit și apoi Ioana  ne-a explicat de mai multe ori ce i-a plăcut ei cel mai mult.
Suntem din ce în ce mai optimiști: încep să sosească răspunsuri de la mari clinici din străinătate care sunt interesate să preia cazul Ioanei. Deși sumele estimate pentru tratament par un pic descurajante (circa 290.000 de euro, doar cheltuieli medicale) suntem convinși că, cu ajutorul lui Dumnezeu și al oamenilor, vom reuși să le strângem.
Primesc telefoane de sprijin din toată lumea, vă multumesc tuturor pentru idei, sfaturi și popularizarea situației noastre, acum sunt convins că totul va fi bine pentru minunea dumnezeiască pe care o avem în grijă!

7 comentarii:

stobalc spunea...

http://www.click.ro/regulament-din-inima-pentru-copii.html

m-am tot uitat pe internet si am gasit asta. poate va este de folos

vlad alexandru spunea...

http://www.click.ro/regulament-din-inima-pentru-copii.html

Anonim spunea...

Sunt convinsa ca IOANA v-a iesi invingatoare din aceasta experienta , ea si bunica ei au multi prieteni care se roaga pentru sanatatea ei.Ii urez insanatosire grabnica iar voua parintilor sa aveti mare incredere in bunul DUMNEZEU .
Cu prietenie Gela

Anonim spunea...

Presentazione - Ospedale Pediatrico Gaslini - GenovaDove Siamo ... "Ricerca e Cura i 13 primati dell'Istituto" ... per il neuroblastoma: il
tumore solido più frequente dell'infanzia, caratterizzato da ... (Deliberazione G. R.
n. ... La grande autorevolezza della ricerca al Gaslini fa sì che siano ogni anno ...
www.gaslini.org/servizi/Menu/dinamica.aspx?ID=20858 - 61k - Pagini similare

Anonim spunea...

Este o clinica care rateaza si cerceteaza boala la spital pediatrico Gaslini - Genova

Anonim spunea...

Va tin pumnii si va sustin in tot ceea ce faceti. Nimic nu este mai presus pe acest pamant decat sa lupri pentru copilul tau. Stiu ce inseamna. De aceea se spune ca Dumnezeu te intareste si te determina sa lupti pana la capat. Lupta este grea dar nu te doboara. Luti pana la ultima picatura. Sunt sigura ca lupta voastra nu este in zadar. Ioana va putea candva sa fie acelasi copil vesel. Stiu ca d-na Elisabeta este un om special. O cunosc. Credinta o va ajuta si va ajuta si pe voi ca parinti sa treceti cu bine peste acest greu examen al vietii. Va tim pumnii din tot sufletul.

Bucsan Maria spunea...

Dumnezeu va fi alaturi de voi. Stiu ca doamna Saveta este un om credincios iar Dumnezeu o va sustine si va va sustine in acest greu examen peste care sunt sigura ca veti trece cu bine, iar Ioana va fi acelasi copil vesel in curand. Dumnezeu sa va aiba in paza.