luni, 24 decembrie 2012

Crăciun fericit!

Tuturor prietenilor noştri le dorim multă sănătate şi le.mulţumim pentru sprijinul pe care ni l-au acordat şi ni-l vor oferi in continuare. Urmează un drum lung şi greu pentru Ioana şi sper ca vom avea puterea şi mijloacele să o susţinem.
Ioana si-a dorit de Crăciun un brad mic şi unul mare şi a primit unul mic şi natural (care însă nu poate stă in camera ci doar afară la geam) apoi a spus ca vrea unul mic care să poată stă lângă ea pe noptieră la spital. Moş Crăciun i-ă îndeplinit dorinţa şi i-a lăsat un bradut   şi globulete. A fost atât de fericită încât a împodobit singură bradul însă ne-a întrebat cum o să ia bradul la spital? I-am spus ca Moş Crăciun s-a gândit la asta şi i-a adus un brad care să poată fi dus acolo. Ştia ca urmează sa ne întoarcem la spital dar nu credeam că atât de devreme: in cursul nopţii a avut dureri mari aşa încât la 3:30 eram la IGR, noroc ca Maison Mc Do este lângă. Ne-am fi dorit ca Ioana să se bucure mai mult de tratament de zi (adică fără internare) pentru a se putea juca mai mult însă se pare ca nu vă fi aşa. Asta după ce abia revenisem după o altă internare din cauza unei infecţii. Acum o săptămână a fost externata. Cu indicaţie clară ca dacă febră îi creşte la 38.5 să ajungem la IGR in mai puţin de 4 ore altfel riscul este imens. Sau dacă febră se menţine la 38 timp de patru ore e aceeaşi situaţie, aşa cum s-a şi întâmplat. Avem interzis la spaţii publice şi mijloace de transport in comun iar distanţa la care stăm trebuie să nu fie mare; ieri noapte am înţeles perfect de ce.
Infecţia a trecut însă acum Ioana are probleme cu colecistul care a lăsat-o fără poftă de mâncare, somnolenta, indispusă şi, mai rău, cu dureri abdominale mari şi frecvente. Acum stăm la Spitalul de zi, Ioana a făcut o ecografie care a confirmat problemele biliare însă doamna doctor de gardă ne-a dat speranţe ca ele se vor regla după chimioterapie pentru ca tratamentul va reduce ganglionul care apasă pe vasele bilei. Deja suntem aici de 6 ore şi aşteptăm decizia medicilor dacă o interneazasau nu. Sper ca nu pentru ca fundaţia Mc Donald a organizat pentru seară venirea mosului şi deşi la IGR acesta a fost de 2 ori Ioana nu s-a putut întâlni cu el pentru ca era la izolare. Însă s-a bucurat extrem de mult ca l-a văzut in elicopter şi ca i-a făcut cu mâna (moşul a dat ture clădirii cu elicopterul).
Am primit vestea ca ecograful trebuie confirmat cu un tomograf in urgenţă, ceea ce înseamnă aproape sigur internare. Doamna doctor preconizează şi o intervenţie laparoscopica pentru eliberarea căilor biliare aşa încât speranţele noastre ca Ioana vă avea un Crăciun liniştit s-au dus. Sper numai să îi fie bine, o iubim atât de mult...

Am omis să dau noul număr de mobil +33 751 200 749

5 comentarii:

Anonim spunea...

Ne rugam pentru voi sa va gasiti resurse sa o sustineti pe Ioana, fara a-i arata nico secunda cat de greu va este. Dumnezeu sa va ajute si sa ii dea sanatate si putere Ioanei si voua, parintilor!

Anonim spunea...

Numai Dumnezeu stie ce este in sufletul vostru...
Suntem alaturi de voi si ne pare rau ca nu va putem ajuta cu mai mult. Curaj micutei, curaj si voua, nu se poate sa nu fie bine pana la urma!

Anonim spunea...

Mergi cu fetita la MEDJUGORJE si nu o mai rani si chinui atata !!!
Tie ti-ar place o portie de citostatice ??!!
De ce esti asa necredincioasa ? Trebuie sa-ti trimit dovezi despre vindecarile pe care le-a facut Sfanta Fecioara Maria ?
In Numele Domnului nostru Isus Cristos, te rog, pleaca cu ea la Mama ei Cereasca, la Regina Universului!
Degeaba te vei cai la urma pentru ce ai acceptat sa i se faca fetitei .... ai curaj si mergi ... numai acolo se va vindeca ... CREDE !
Credinta i-a vindecat pe cei care mergeau la Isus !

Anisoara(as. fundeni) spunea...

multa sanatate si stiu k esti o luptatoare.vreau sa aud numai de bine.D-zeu sa va dea putere sa mergeti mai departe.

Anonim spunea...

Multa sanatate si multa putere pentru a sprijinii acest ingeras! Va rog sa publicati periodic (pe cat se poate de des) detalii despre Ioana si evolutia ei atat medicala cat si sociala!